IP-TELEFONI PÅ DINE VILKÅR

Fremtiden tilhører IP-telefoni. Det er ikke alene billigere, men sikrer dig også langt flere individuelle valgmuligheder end det traditionelle fastnet. Med 1TEL som partner er det samtidig nemt at integrere en fremtidssikker IP-løsning i virksomheden.Vores IP-filosofi bliver delt af vores forhandlere. Du er derfor sikret høj kvalitet med min. 100 Kb pr. talekanal. Fordelagtige samtaletakster, reduktion af omkostninger til ISDN-kredsløb og en række attraktive services som standard. Så hvorfor vente?

Skal dit telefonanlæg skrottes?

Netop nu bliver IP-telefoni ofte kun solgt som en hosted løsning, hvor du får den internetbaserede telefoni leveret fra et stik i væggen. For mange kan det imidlertid være en fordel at beholde PBX-anlægget i virksomheden, og derfor kan vi hos 1TEL naturligvis tilbyde begge dele.

Kender du alle dine fordele?

1TEL benytter Uni-tel´s redundante platform, så kald omdirigeres ved fx strømafbrydelse. Skal du bruge numre i andre lande, kan vi tilbyde det uden administrativt besvær med at indgå aftaler med andre teleselskaber. Plus selvbetjening, lokalnummerplan, regningsopdeling og meget mere. Kontakt os og hør mere.