TALETIDSPAKKER TIL SIP TRUNK

Hos 1TEL kan vi tilbyde et særligt udviklet produkt: Taletidspakker.

Taletidspakker er et stærkt alternativ til anvendelse af en traditionel ”GSM Gateway”.

Taletidspakkerne lægges direkte på SIP trunken (fastnet kontoen) og er baseret på SIP-teknologien.

Der er en række fordele ved køb af ”Taletidspakker” i stedet for en traditionel ”GSM Gateway”, deriblandt:

  • Undgå dyrt køb af traditionel hardware GSM Gateway. Undgå fysisk placering af ekstra Hardware.
  • Med Taletidspakker på kald, fra fastnet til mobil og fastnet, har man mulighed for at udnytte de mange muligheder, der er på en SIP trunk (fast konto), bl.a. at kunne vise de numre ud som man ønsker. Bruger man en traditionel ”GSM Gateway” er man tvunget til at vise numrene på SIM-kortene i Gatewayen. (Med 1TEL løsningen kan jeres kunder naturligvis ikke se I ringer ud via en besparende løsning.)
  • Opnå højere samtalekvalitet og mere stabile forbindelser.
  • Taletidspakker sikrer altid den bedste pris på kald fra fastnet til mobil og fastnet.

Priser helt ned til 20 øre pr. minut. 1TEL har naturligvis sekundafregning på dette produkt, som på alle øvrige 1TEL produkter, herudover spares opkaldsgebyret.

– gælder for nationalt telefoni og mobil kald

15 Timer 30 Timer 45 Timer 60 Timer 100 Timer 250 Timer 500 Timer
Timer 15 30 45 60 100 250 500
Pris pr. md. kr. 375,- kr. 685,- kr. 995,- kr. 1.295,- kr. 1.995,- kr. 4.195,- kr. 6.995,-

Opkaldsafgift er indeholdt i ovenstående taletidspakker. Oprettelser træder i kraft per den 1. i måneden, eventuelle ændringer sker per den 1. i måneden. Forbrug ud over valgt pakke takseres efter normal prisliste.

Oprettelse pris per pakke: kr. 295,00.

  • Hvis I har 1TEL mobiler med firmakald (gratis tale mellem alle virksomhedens telefoner – fastnet & mobil) vil disse kald naturligvis ikke blive trukket fra tilkøbt Taletidspakker.
  • Taletidspakker lægges direkte på en normal SIP trunk (fastnet konto), hvor numre og SIP linjer (antal talekanaler) faktureres efter gældende dags priser.
  • Der kan kun tilkøbes en taletidspakke per SIP trunk (fastnet konto)

NYHED MAJ 2022

Vi tilbyder i samarbejde med 3CX fuld integration af virksomhedens Mobiltelefoner med vores SIM2SIP Connect løsning. Løsningen består i al sin enkelthed af, at Mobilabonnementet integreres som et Lokalnummer i 3CX, enten som medarbejderens normale lokalnummer eller som et ekstra lokalnummer.
Al trafik fra Mobiltelefonen går herefter gennem 3CX Telefon-systemet, og afregnes efter den billigere SIP taksering, fx 10 øre pr. minut til fastnet, og du drager ligeledes automatisk fordel af Taletidspakkerne når der laves opkald til mobil.
Alle priser er ex. moms.